Stanozolol Tabs – Baltic Pharmaceuticals

40,00

inhoud: 100 tabs a 10 mg stanozolol

Beschrijving

Naam: Stanozolol
Merk: Baltic Pharmaceuticals
Werkzame stof: Stanozolol
Inhoud: 100 tabs a 10 miligram stanozolol

Winstrol (Stanozolol), ook wel bekend als Winny, is een populaire steroïde in bodybuilding.
Dit komt doordat het een orale steroïde is die krachtige vetverbrandende en spieropbouwende effecten produceert.
Bovendien komen de anabole effecten ervan zonder een enorme toename van het gewicht, waardoor esthetische winsten mogelijk zijn; in plaats van opgeblazen ogende spieren.
Winstrol kan dus in de zomer worden gebruikt om gebruikers te helpen rippd te worden; of het kan in het laagseizoen worden gebruikt om droge spieren toe te voegen.
Vanwege zijn veelzijdigheid wordt Winstrol beschouwd als de tweede meest populaire orale steroïde – na Dianabol.

Veel anabole steroïden zijn oestrogeen en worden ‘natte’ compunds genoemd vanwege de hoeveelheid waterretentie en een opgeblazen gevoel die ze veroorzaken. Een uniek voordeel van Winstrol is dat het het tegenovergestelde effect heeft; het produceren van een grotere, maar drogere en meer esthetische lichaamsbouw.

Het belangrijkste voordeel van Winstrol is onderhuids vetverlies, waardoor het een populair steroide is om mee te cutten. Winstrol veroorzaakt ook waterverlies (omdat het niet aromatiseert), waardoor het een hardmakend effect heeft. Vetverlies en vermindering van vocht zullen beide een meer vasculaire en gedefinieerde look bevorderen. Hoeveel vet een gebruiker verliest, hangt af van zijn dieet, training en dosering.

 

Extra info

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Een beoordeling toevoegen