Aromasin – Hardcorelabs

25,00

Categorieën: , ,
Merk:  

Beschrijving

Naam: Aromasin
Merk: Hardcorelabs
Werkzame stof: Exemestane
Inhoud: 50 tabs a 20 miligram

Aromasin (Exemestane) van Hardcorelabs is een Type-I aromataseremmer of suïcidale aromataseremmer.
Het wordt zo genoemd omdat het de oestrogeenproductie in het lichaam verlaagt door zich te hechten aan het aromatase-enzym en het permanent te deactiveren.
Het heeft een gemiddelde oestrogeenonderdrukking van 90%, wat gelijk staat aan een verlaging van de oestradiolspiegels met ongeveer 50%, evenals een significante verhoging van testosteron (tot 60%)

Aromasin verhoogt niet alleen testosteron en verlaagt oestrogeen, maar het verhoogt ook de niveaus van insuline-achtige groeifactor (IGF).
En Aromasin is niet te hard voor het lipidenpaneel (cholesterol), in tegenstelling tot sommige van de andere AI’s zoals Letrozol. (Femara)
Aromasin bereikt stabiele bloedplasmaspiegels na een week toediening, en dit is ook wanneer we zien dat het zijn maximale effect op het verlagen van de circulerende oestrogeenspiegels.
Het heeft een halfwaardetijd van 9 uur bij MANNEN, dus eenmaal per dag innemen zal de bloedplasmaspiegels tot een zeer effectief niveau opbouwen.

De mogelijke bijwerkingen van Aromasin lijken erg op de primaire AI’s in Arimidex en Letrozol.
Velen die de AI gebruiken, melden vaak vermoeidheid en zwakte, maar dit is vaak geen probleem voor de gebruiker van anabole steroïden.
De uitzondering zou de gebruiker van steroïden zijn die midden in een zware cutcycle zit, zoals ter voorbereiding op een bodybuildingwedstrijd.
Veel bodybuilders melden tijdens deze periode vaak een sterke slaapzucht, wat niet verwonderlijk is vanwege het intensieve dieet en de vaak ongelooflijke hoeveelheid cardio.
Dit wordt echter vaak versterkt door het gebruik van een AI zoals Aromasin.

In een prestatiesetting zijn de standaard doseringen van Aromasin normaal gesproken 12,5-25 mg om de dag.
De meesten zouden in orde moeten zijn met 12,5 mg om de andere dag, terwijl sommigen genoegen nemen met slechts twee tot drie doses per week.
De totale gevoeligheid van het individu en de samenstelling van de steroïde in de betreffende cyclus bepalen het uiteindelijke resultaat.
Er zullen er echter zijn die een dagelijkse dosis van maar liefst 25 mg per dag nodig hebben.

Mannen die TRT gebruiken, zullen moeten experimenteren om de ‘sweet spot’ te vinden waar hun oestradiol niet te hoog of te laag is.
Sommige mannen die TRT gebruiken, hebben helemaal geen AI nodig, sommigen redden zich met het gebruik van Proviron en andere hebben misschien slechts 12,5 mg per week of zelfs gedurende 10-14 dagen nodig.

Extra info

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Een beoordeling toevoegen