Beschrijving

HGH van Baltic Pharmaceuticals ook wel bekend als Human Growth Hormone is een van de weinige 100% authentieke, pure, pharmaceutische kwaliteit  groeihormoon producten op de markt vandaag.
Ontwikkeld door toonaangevende wetenschappers is HGH van Baltic Pharmaceuticals speciaal geformuleerd om de beste resultaten te bieden.
Elke 100 iu kit bevat 10 x 10iu HGH met 10 ampullen van 1 ml injectievloeistof.

Wat is HGH?
HGH, zoals de naam al doet vermoeden, stimuleert cellulaire groei, reproductie en reparatie. Dus door zijn aard is anabool.
HGH wordt van nature geproduceerd in de hypofyse – een orgaan ter grootte van een erwt aan de basis van je hersenen. Het komt in grote hoeveelheden vrij als je de puberteit ingaat, wat cruciaal is voor je groei tot een volwassene. Na de puberteit wordt het in kleinere hoeveelheden geproduceerd en de belangrijkste rol is dan om je spiermassa, hersenfunctie en geslachtsdrift te behouden. HGH productie neemt af naarmate je ouder wordt (vanaf je late 20s en vroege 30s), dat is de reden waarom
Synthetisch groeihormoon is ook populair als een anti-aging agent.
Synthetische HGH injecties worden omgezet door de lever in insuline groeifactor 1 (IGF-1). Deze chemische stof triggert het cellulaire groeiproces waar we het zojuist over hadden.
Dat is goed nieuws voor bodybuilders, want het betekent dat IGF-1 de spiereiwitsynthese stimuleert. Het resultaat? Spiergroei. Laten we een beetje dieper graven in de voordelen van HGH…

HGH voordelen

1 sneller gewichtsverlies
Hogere groeihormoonspiegels geven je meer energie, wat betekent dat je meer calorieën verbrandt tijdens je trainingen en tijdens het doen van dagelijkse activiteiten. En dat betekent dat je vet verbrandt en sneller gewicht verliest.

2 Sneller herstel van trainingen
Groeihormoon vermindert de tijd die het kost om te herstellen – tussen zowel oefeningen als trainingen. Als u bijvoorbeeld een circuit-type training doet, kunt u sneller herstellen tussen de oefeningen wanneer uw HGH-niveaus verhoogd zijn.

3 Krachtwinst
De hoeveelheid kracht die je produceert is sterk afhankelijk van de hoeveelheid HGH die je door je lichaam hebt stromen. Het is waar dat grotere spieren grotere gewichten kunnen verplaatsen, maar het hebben van de kracht om de gewichten in de eerste plaats te verplaatsen is van het grootste belang.

4 Spiergroei
De verhoogde energie HGH geeft je ook helpt je meer spieren op te bouwen. Het kost energie om zware gewichten rond te duwen. Bovendien gaat het eerdere voordeel van de krachttoename hand in hand met deze. Extra kracht zal leiden tot meer spieren en vice versa. Lees meer hier: Menselijk groeihormoon voor Bodybuilding >>

5 Haargroei
Hogere groeihormoonspiegels resulteren in betere fysieke kenmerken in het lichaam – zoals gezonder haar en snellere haargroei.

6 Betere hersenfunctie
HGH draagt bij aan de hersenen zoveel als het lichaam. Wanneer uw menselijk groeihormoon niveaus zijn hoog, zo is uw vermogen om te denken en te focussen.

7 Hogere geslachtsdrift
Uw seksuele functie is direct gerelateerd aan uw testosteron en menselijk groeihormoon output. Wanneer ze op een gelijkmatige kiel zijn, is je seksuele eetlust dat ook. HGH kan u zelfs helpen betere erecties te bereiken.

8 Verhoogde stemming
Je kunt niet altijd in een goed humeur zijn. Maar als uw HGH niveaus lager zijn dan normaal, zult u een nog moeilijkere tijd hebben om gelukkig te zijn. Wanneer je levels echter op gelijke voet staan, verandert het spel. Je humeur blijft hoog en je bent minder snel angstig.

9 Beter slapen
Het is tijdens de slaap dat je lichaam in herstelmodus gaat – zowel fysiek als mentaal. Als u uzelf van slaap berooft, zal dit een nadelig effect hebben op uw welzijn en uw menselijke groeihormoonafgifte. Aan de andere kant, als uw HGH-niveaus normaal of hoog zijn, zult u geen moeite hebben om in slaap te vallen of in slaap te blijven, wat betekent dat u zich de volgende dag meer verfrist zult voelen.

10 sterkere botten
Je hebt sterke botten nodig om je lichaam te ondersteunen als je iets fysieks doet. Verhoogde HGH niveaus houden uw botten sterker en beter bestand tegen breuken – vooral belangrijk als je begint te verouderen.

HGH kopen doe je bij Qualityroids.
De beste kwaliteit tegen de beste prijs.
Wil je hulp bij het bestellen van HGH Baltic Pharmaceuticals neem dan contact op met [email protected]

Extra info

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Een beoordeling toevoegen