Beschrijving

1 pen met 4 doseringen van 1mg

Wat is Ozempic® (semaglutide) injectie 1 mg ?
Ozempic® (semaglutide) injectie 1 mg is een injecteerbaar geneesmiddel dat wordt gebruikt:
samen met een dieet en lichaamsbeweging om de bloedsuikerspiegel (glucose) te verbeteren bij volwassenen met diabetes mellitus type 2.
om het risico op ernstige cardiovasculaire voorvallen zoals een hartaanval, beroerte of overlijden te verminderen bij volwassenen met diabetes mellitus type 2 en een bekende hartziekte.
Het is niet bekend of Ozempic® kan worden gebruikt bij mensen die pancreatitis hebben gehad.
Ozempic® is niet bedoeld voor gebruik bij mensen met type 1-diabetes.
Het is niet bekend of Ozempic® veilig en effectief is voor gebruik bij kinderen jonger dan 18 jaar.

Gebruik Ozempic® niet als:
u of iemand uit uw familie heeft ooit MTC gehad of als u MANNEN heeft 2.
u allergisch bent voor semaglutide of voor één van de bestanddelen van Ozempic®. Zie symptomen van een ernstige allergische reactie in “Wat zijn de mogelijke bijwerkingen van Ozempic®?”.
Voordat u Ozempic® gebruikt, vertel uw arts of u nog andere medische aandoeningen heeft, ook als u:
problemen heeft of heeft gehad met uw alvleesklier of nieren.
een voorgeschiedenis heeft van diabetische retinopathie.
zwanger bent of borstvoeding geeft, of van plan bent zwanger te worden of borstvoeding te geven. Het is niet bekend of Ozempic® uw ongeboren baby schaadt of in de moedermelk terechtkomt. U moet stoppen met het gebruik van Ozempic® 2 maanden voordat u van plan bent zwanger te worden.
Vertel uw zorgverlener over alle medicijnen die u gebruikt, inclusief medicijnen op recept en medicijnen zonder recept, vitamines, kruidensupplementen en andere medicijnen om diabetes te behandelen, inclusief insuline of sulfonylureumderivaten.

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen van Ozempic®?
Ozempic® kan ernstige bijwerkingen veroorzaken, waaronder:
ontsteking van uw alvleesklier (pancreatitis). Stop met het gebruik van Ozempic® en bel onmiddellijk uw arts als u ernstige pijn in uw maagstreek (buik) heeft die niet weggaat, met of zonder braken. Het kan zijn dat u de pijn van uw buik naar uw rug voelt.
veranderingen in het gezichtsvermogen. Vertel het uw arts als u veranderingen in uw gezichtsvermogen ervaart tijdens de behandeling met Ozempic®.
lage bloedsuikerspiegel (hypoglykemie). Uw risico op een lage bloedsuikerspiegel kan groter zijn als u Ozempic® gebruikt met een ander geneesmiddel dat een lage bloedsuikerspiegel kan veroorzaken, zoals een sulfonylureumderivaat of insuline. Tekenen en symptomen van een lage bloedsuikerspiegel kunnen zijn: duizeligheid of duizeligheid, wazig zien, angst, prikkelbaarheid of stemmingswisselingen, zweten, onduidelijke spraak, honger, verwarring of slaperigheid, beverigheid, zwakte, hoofdpijn, snelle hartslag en zenuwachtig gevoel.
nierproblemen (nierfalen). Bij mensen met nierproblemen kunnen diarree, misselijkheid en braken vochtverlies (uitdroging) veroorzaken, waardoor de nierproblemen kunnen verergeren. Het is belangrijk dat u voldoende drinkt om de kans op uitdroging te verkleinen.
ernstige allergische reacties. Stop met het gebruik van Ozempic® en roep onmiddellijk medische hulp in als u symptomen heeft van een ernstige allergische reactie, waaronder zwelling van uw gezicht, lippen, tong of keel; problemen met ademhalen of slikken; ernstige huiduitslag of jeuk; flauwvallen of zich duizelig voelen; of een zeer snelle hartslag.
galblaasproblemen. Bij sommige mensen die Ozempic® gebruikten, zijn galblaasproblemen opgetreden. Vertel het uw arts onmiddellijk als u symptomen krijgt zoals: pijn in uw bovenbuik (buik), koorts, gele verkleuring van de huid of ogen (geelzucht) of kleikleurige ontlasting.
De meest voorkomende bijwerkingen van Ozempic® zijn misselijkheid, braken, diarree, maagpijn (buikpijn) en constipatie.
Wil je Ozempic 1mg kopen zonder doktersrecept? Dit kan bij Qualityroids.
Heb je vragen of wil je hulp bij het bestellen van Ozempic mail dan naar info!qualityroids.nl

Extra info

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Een beoordeling toevoegen