Dihydroboldenone – Hardcorelabs

45,00

54 op voorraad

Beschrijving

Naam: Dihydroboldenone
Merk: Hardcorelabs
Werkzame stof: 1-testosteron ( dihydroboldenone )
Inhoud: 10 mililiter a 200 mg per ml.

Dihydroboldenone, of kortweg DHB, is een anabool steroïde met een aantal unieke eigenschappen die interessant zijn voor bodybuilders.
Interessant is dat ondanks het feit dat de naam verwarrend kan zijn, het op geen enkele manier DHB-testosteron is.
In feite is het gewoon de 5alpha-gereduceerde vorm van Equipoise (boldenone), die op een heel andere manier werkt.
Daarom kun je het zien als een dihydrotestosteron (DHT) versie van boldenone.

Op papier heeft DHB een anabole tot androgene verhouding van 200/100.
Als deze cijfers je niet veel zeggen, kunnen we je eraan herinneren dat de verhouding van testosteron precies 100 is, dus DHB is twee keer zo anabool als testosteron.
Laten we echter niet vergeten dat de verhoudingen die worden gegeven aan anabole androgene steroïden (AAS) misleidend kunnen zijn.
Daarom is DHB eigenlijk zeer minimaal androgeen, dus bijwerkingen als agressie en bloeddruk zullen lager zijn dan bij andere steroïden.
Bovendien is DHB in vergelijking met andere verbindingen zeer mild, en aromatiseerd het niet waardoor je niet bang hoeft te zijn voor oestrogeen gerelateerde bijwerkingen.

Veel gebruikers beweren dat DHB enkele thermogene eigenschappen heeft, vergelijkbaar met trenbolone, in termen van zweten en slapeloosheid ’s nachts.
Aan de andere kant geeft DHB erg mooie krachttoename zonder de eetlust te verminderen, dus het kan een erg mooi product zijn tijdens het bulken.
Hoewel het zijn naam kan delen met equipoise of testosteron, beschouwen gebruikers DHB meer als het kleine broertje van trenbolone.
Net als alle steroïden is DHB onderdrukkend, dus een PCT moet worden gedaan en ondersteunende supplementen moeten tijdens de kuur worden ingenomen.

Extra info

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Een beoordeling toevoegen