Masteron Enanthate – Purity Pharmaceuticals

55,00

inhoud: 10 ml a 200 mg drostanolon enanthate per ml.

32 op voorraad

Beschrijving

Naam: Mast – E 200
Merk: Purity Pharmaceuticals
Werkzame stof: Drostanolone Enanthate
Inhoud: 10 mililiter a 200 miligram per mililiter

Drostanolone enanthate is de nakomer van drostanolone propionate die ook wel bekend is als MASTERON.
Een andere benaming voor Drostanolone Enanthate is dan vaak ook Masteron Enanthate zoals de meeste mensen het zullen kennen.

Het verschil met de propionate versie is dat het een langere werkingsduur heeft waardoor de injectiefrequentie lager zal liggen.
Denk hierbij net als met testosteron enanthate aan 2x injecteren per week.

Masteron Enanthate Purity Pharmaceuticals staat bekend om zijn sterke anti-oestrogeen eigenschappen en is afgeleid van DHT ook wel bekend als dihydrotestosteron.
Een andere eigenschap is dat het zich sterk hecht aan de androgene receptor waardoor het zorgt voor meer spierhardheid en vetverbranding.
Hierdoor geniet het product veel populairiteit onder wedstrijdbodybuilders in de laatste weken van hun voorbereiding op een wedstrijd.

Masteron Enanthate zal de natuurlijke testosteronproductie onderdrukken.
Het gebruik van exogeen testosteron bij alle mannelijke Drostanolone-gebruikers is absoluut noodzakelijk als ze een lage testosterontoestand willen voorkomen.

Een testosteron niveau zal tal van symptomen met zich meebrengen en is bovendien buitengewoon ongezond.
Een standaard TRT-dosis testosteron (testosteronvervangende therapie) is voldoende om het onderdrukkingsprobleem te verhelpen.
Dit betekent niet dat er niet meer kan worden gebruikt, maar in de meeste gevallen zal minimaal 100 mg per week nodig zijn.

Extra info

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Een beoordeling toevoegen