Parabolan – Purity Pharmaceuticals

55,00

inhoud: 10 ml a 75 mg parabolan per ml

55 op voorraad

Beschrijving

Naam: Parabolan
Merk: Purity Pharmaceuticals
Werkzame stof: trenbolone hexahudrobenzylcarbonate
Inhoud: 10 mililiter a 75 miligram per mililiter

Parabolan Purity Pharmaceuticals is een van de hoogst gewaardeerde anabole steroïden die er op de markt verkrijgbaar is.
Het feit dat deze steroïden vijf keer zo potent is dan testosteron zegt genoeg.
Dit betekent dat dit hormoon eiwitsynthese (en daarmee spiergroei) vijf maal kan verhogen in vergelijking met testosteron.

Een van de grootste voordelen van Parabolan van Purity Pharmaceuticals is dat het zich goed bindt aan androgene receptoren,
waardoor gebruikers de voordelen kunnen ondervinden zoals het verkrijgen van droge en harde spiermassa en een snelle toename in kracht en spiermassa.
Deze snel- en langwerkende steroïde wordt vaak in een wedstrijdvoorbereiding gebruikt, en heeft ook het voordeel dat het vet kan verbranden.

Parabolan kan zowel in een bulk als in een cut gebruikt worden, waardoor het breed ingezet kan worden.
Het hormoon bindt zich sterk aan de corticoïde receptor, waardoor er een anabole effect gecreëerd wordt en houdt in dat het eiwitten in spiermassa omzet.
Door het gebruik van deze steroïden is de kans op overtraining veel lager en kan men droge, harde spiermassa aanzetten.

Gebruikers ervaren ook geen toename in waterretentie of toename in vetmassa bij het gebruik van Parabolan en kunnen een toename van harde en droge spiermassa verwachten.
Daarenboven hoeft men geen rekening te houden met de kans op bijwerkingen zoals een te hoge bloeddruk als gevolg van een toename in waterretentie.

Parabolan van Purity Pharmaceuticals heeft de unieke eigenschap om nutritionele partitie mogelijk te maken, waardoor de ingenomen voeding makkelijker in spiermassa kan worden omgezet en minder in vetmassa.
Deze krachtige anabole steroïde is een progesteron en bindt zich sterk aan het progesteron receptor.
Het behoort tot de trenbolone familie en is een afgeleide van 19-Nor-Testosteron.

Bij het gebruik van deze anabole steroïde nemen de IGF-1 waarden ook toe, alsook ede satellietcellen die nodig zijn voor het herstellen van beschadigde spiervezels.
Deze steroïde heeft nog meer reparerende eigenschappen door het onderdrukken van eiwitmobilisatie in spiervezels en daarmee spierafbraak afgeremd kan worden in het proces van gluconeogenesis.
Simpeler gezegd betekent het dat dit hormoon de groei van skeletspieren stimuleert waardoor een grote krachttoename mogelijk wordt.

Mannelijke gebruikers kunnen denken aan een dosering van tussen de 200 en 400mg per week voor een periode van 6 tot 10 weken.

Extra info

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Een beoordeling toevoegen