Turinabol – Baltic Pharmaceuticals

50,00

Beschrijving

Naam: Turinabol
Merk: Baltic Pharmaceuticals
Werkzame stof: Turinabol
Inhoud: 100 tabs a 10 miligram

Oral Turinabol van Baltic Pharmaceuticals is erg effectief en zorgt voor het behoud of toename van spiermassa zonder ernstige bijwerkingen.
Net als andere anabole steroïden heeft het een positieve invloed op eiwitsynthese, stikstofretentie, alsook een toename van rode bloedcellen.
Al deze eigenschappen zijn belangrijk om de spieren in een anabole toestand te houden.

Eiwitsynthese is de belangrijkste bouwstuk van de spieren, en de synthese geeft de snelheid aan waarop cellen eiwitten bouwen.
Stikstofretentie speelt een belangrijke rol bij de samenstelling van droge spiermassa.
Een tekort aan stikstof zal leiden tot een katabole staat; een hoge mate van stikstofretentie zal bijdragen aan een anabole staat waarin de spieren verkeren.
En dan zijn er de rode bloedcellen die verantwoordelijk zijn voor het transporteren van zuurstofmoleculen door het bloed.
Meer rode bloedcellen zullen meer zuurstofmoleculen transporteren, en als gevolg hiervan zal het leiden tot een toename in uithoudingsvermogen van de spieren.
Al deze eigenschappen zijn essentieel voor het herstel van het lichaam.

De milde aard van de orale Turinabol Baltic Pharmaceuticals maakt het een aantrekkelijke steroïde, maar het heeft nog betere eigenschappen. Dit hormoon heeft de eigenschap op de SHBG (Sekshormoon bindende globuline) te verlagen. Er zijn andere anabole steroïden de deze eigenschap in een hogere mate bezitten, maar bij Turinabol is dit ook duidelijk waar te nemen. Door de SHBG te verlagen zal de hoeveelheid van vrije testosteron toenemen. Wellicht nog belangrijker is dat Turinabol andere steroïden in de kuur onder controle kan houden en zo bijwerkingen geremd kunnen worden. Met andere woorden: de steroïden die met Turinabol gestackt worden zullen meer resultaat geven zonder de dosis te verhogen -vanwege de synergetische effect van Turinabol.

Door het gebruik van Turinabol zullen de uithoudingsvermogen van de spieren toenemen, dat betekent minder snelle vermoeiing en een verbeterde vermogen tot spierherstel.
Ook na het gebruik van Turinabol Baltic Pharmaceuticals, zal de nieuw verkregen spiermassa niet zo snel afnemen als sommige andere steroïden
Dit vanwege de beschermende aard van Turinabol op de anabole toestand van de spieren.
Een atleet zal ook waarnemen dat hij/zij sterker wordt bij het gebruik Oral Turinabol

Extra info

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Een beoordeling toevoegen